top of page
Robert Schinkel

Succesvol door wereldwijde ervaringen, passie en creatieve ideeën 

Robert Schinkel
Losse zwarte thee

Ervaren en professioneel

Robert omschrijft zichzelf als een "cocktail" - zijn moeder is Indonesisch en vader Nederlands. Net als elke andere barman begon hij te werken in bars en restaurants voordat hij cocktails begon te mixen. Naarmate hij meer ervaring opdeed, wilde hij mijn horizon verbreden en begon koffie te mixen voordat hij overging op thee.

Robert is een Global Tea Ambassador, een theesommelier, een pionier op het gebied van Tea & Food pairing, een Trendsetter & Trendspotter in thee. Winnaar van internationale cocktailcompetities en heeft meer dan 500 recepten op basis van thee gecreëerd en heeft in meer dan 60 landen een Beverage & Hospitality-trainingsprogramma gegeven.

 

Voor Dilmah Tea heeft hij 4 receptenboeken gemaakt vol met nieuwe drankjes op basis van thee en hij is een van de sprekers op de International School of Tea en inspireert aanwezigen van over de hele wereld om thee vanuit een andere hoek te bekijken.

Robert Schinkel - Amsterdam

School of Tea

De afgelopen 12 jaar is Robert de wereldwijde ambassadeur geweest van Dilmah-thee, het grootste particuliere theebedrijf ter wereld.

 

In die rol heeft hij duizenden professionals getraind in meer dan 60 landen op verschillende handelsevenementen, barshows, congressen en locaties.

 

Hij heeft hoteltrainingsprogramma's ontwikkeld en uitgevoerd voor de Marriott Group, de IHG-groep, Shangri-La en de Hilton-groep en anderen. Hij heeft heel veel consumenten en liefhebbers getraind op gastronomische festivals en evenementen over de hele wereld.

It's the first premium range of tea liqueurs in the world. 

Tea people neonsign
bottom of page